YouTube: Alexander Aztec Swallowtail Butterfly

, Diagram / Permalink / 0
Alexander Aztec Swallowtail Butterfly är en underbar modell, och även rolig att vika när du får kläm på det. Det är för många steg i modellen för att jag ska kunna göra ett diagram-inlägg, men istället tänkte jag lägga upp två YouTube-klipp som visar hur du viker denna modell. Tyvärr är inte klippen av bästa kvalitet, så om du verkligen vill lära dig att vika denna modell föreslår jag att du köper boken Origami butterflies av Michael G. LaFosse.
 
 
 
 

Förfrågningar på diagram

Övrigt / Permalink / 0
Det är jätteroligt att ni kommenterar mina inlägg. Jag har fått tre förfrågningar som jag vill kommentera. I somras fick jag frågan hur man hänger upp papperstranor på ett snöre, som jag har gjort i inlägget Fönsterdekoration: Papperstranor. Jag har inte glömt bort det, utan nästa gång jag gör en origamimobil kommer jag samtidigt göra en instruktion på hur jag gör. Eftersom jag studerar på heltid samt har en massa andra fritidsaktiviteter vet jag inte riktigt när det kommer bli, men förhoppningsvis så snart som möjligt. 
 
Jag har även fått förfrågningar på diagram. En förfrågan var på en fjäril och mer specifikt på modellen Alexander Aztec Swallowtail som är designad av Michael G. LaFosse. Det är en för avancerad modell för att jag ska kunna visa det i bilder i ett av mina diagram-inlägg. Den modellen fick dock i Michael G. LaFosse's bok Origami butterflies. Det jag kan göra är att i ett inlägg länka till de två YouTube-klipp där de visar hur man viker denna modell. 
 
Den andra diagramförfrågan jag har fått är på en drake eller dinosaurie. Precis som jag svarade personen som skrev kommentaren kan jag tipsa om ett diagram på engelska, som finns på Dinosaur Folding Instructions. Jag tycker det är ett bra diagram, så jag hoppas att det kan hjälpa hen som skrev kommentaren att vika en dinosaurie. 
 
Just nu pluggar jag till en salstenta samtidigt som jag planerar ett stort skrivprojekt, men jag ska försöka vika lite origami så att det blir mer liv här på bloggen. Tack för att ni läser och kommenterar! Det betyder mycket för mig.

Papperslöst på bloggen

Övrigt / Permalink / 0
Det var ett bra tag sedan jag bloggade, men det är fantastiskt roligt att det är så många som ändå besöker bloggen dagligen. Jag hoppas kunna skriva några inlägg i november, men jag får se vad tiden räcker till. Förhoppningsvis hinner jag vika några fler djur från appen WWF Together. Jag siktar även på att visa er de allra vanligaste basvikningarna som kan vara bra att ha koll på. 
 
Tills jag har tid att blogga igen går det alldeles utmärkt att kika i arkiven för inspiration!
Till top