Fjärilar av alla de slag

Bilder / Permalink / 0
Idag har jag lärt mig en ny modell, nämligen Michael LaFosse's Alexander swallowtail butterfly. Den är helt underbar fin. På bilden till vänster ser ni Alexander fjärilen och på bilden till höger har jag samlat fyra olika modeller av fjärilar. Högst upp till vänster ser ni en fjäril som är designad av Evi Benzinger och till höger ser ni LaFosse's Alice Grey butterfly. Längst ner till vänster är Alexander fjärilen igen och till höger är det en fjäril som är designad av Akira Yoshizawa. Origamipappren jag har använt har jag köpt hos Panduro Hobby och är 15x15 cm med en ytvikt på 80g/m2.
 
 

Lite smör och en fluga - vad blir det?

Bilder / Permalink / 0
Jag tycker väldigt mycket om att vika fjärilar och den här modellen av Michael LaFosse är verkligen fin. Just den här modellen heter the Alice Gray butterfly eller Alice's butterfly. Fast vänta bara tills jag ger mig på hans Alexander swallowtail butterfly för den är helt bedårande. 
 
 

Cardinal bird

, Bilder / Permalink / 0
Eftersom jag inte hade en aning om vad Cardinal bird (kardinalfågel) var för någon fågel googlade jag och fick fram massa bilder på röda små fluffiga bollar. Hur söta som helst! Så jag tänkte ge er en jämförelsebild mellan min origami och the real deal.  
 
Till top