Audrey Hepburn - a lucky star?

Bilder / Permalink / 0
Att blogga ikapp om allt origamirelaterat jag har gjort det senaste halvåret har inspirerat mig till mer origami, vilket egentligen makes perfect sense. Ett annat projekt jag har haft igång är att fylla en flaska med lucky stars. Jag påbörjade det i höstas, men sedan dess har det varit pausat. Ja, fram tills nu. Jag är helt klar med de orangea stjärnorna och ska påbörja nästa färg. Jag är helt övertygad om att det kommer bli grymt snyggt när det är klart. Jag ser en sådan där vacker konstnärlig vision framför mig. 
 
 

Nästan klart!

Bilder / Permalink / 1
Jag är nästan klar med mitt projekt som jag berättade om i det här inlägget. Jag vet inte riktigt hur jag ska rubricera mitt konstverk, men jag har gjort en vägg av hängande papperstranor i ett fönster. Jag har två längder kvar att montera och när det är klart kommer jag lägga upp fler bilder. Själv tycker jag att det blev rätt snyggt.
 
 

Vad för diagram skulle du vilja se?

, Diagram / Permalink / 0
Om du, kära bloggläsare, fick önska vilket diagram skulle du vilja att jag publicerade i bloggen? Jag har hittills lagt upp flertal enklare modeller. Det jag funderar på är om det vore intressant om jag lade upp mer teknik. Exempelvis olika typer av vikningar eller de olika baserna som används inom origami. Är det någonting som vore intressant? Lämna gärna en kommentar så att jag får en fingervisning om vad som skulle uppskattas!
Till top