Förfrågningar på diagram

Det är jätteroligt att ni kommenterar mina inlägg. Jag har fått tre förfrågningar som jag vill kommentera. I somras fick jag frågan hur man hänger upp papperstranor på ett snöre, som jag har gjort i inlägget Fönsterdekoration: Papperstranor. Jag har inte glömt bort det, utan nästa gång jag gör en origamimobil kommer jag samtidigt göra en instruktion på hur jag gör. Eftersom jag studerar på heltid samt har en massa andra fritidsaktiviteter vet jag inte riktigt när det kommer bli, men förhoppningsvis så snart som möjligt. 
 
Jag har även fått förfrågningar på diagram. En förfrågan var på en fjäril och mer specifikt på modellen Alexander Aztec Swallowtail som är designad av Michael G. LaFosse. Det är en för avancerad modell för att jag ska kunna visa det i bilder i ett av mina diagram-inlägg. Den modellen fick dock i Michael G. LaFosse's bok Origami butterflies. Det jag kan göra är att i ett inlägg länka till de två YouTube-klipp där de visar hur man viker denna modell. 
 
Den andra diagramförfrågan jag har fått är på en drake eller dinosaurie. Precis som jag svarade personen som skrev kommentaren kan jag tipsa om ett diagram på engelska, som finns på Dinosaur Folding Instructions. Jag tycker det är ett bra diagram, så jag hoppas att det kan hjälpa hen som skrev kommentaren att vika en dinosaurie. 
 
Just nu pluggar jag till en salstenta samtidigt som jag planerar ett stort skrivprojekt, men jag ska försöka vika lite origami så att det blir mer liv här på bloggen. Tack för att ni läser och kommenterar! Det betyder mycket för mig.

Kommentera här: