WWF Together: Giant Pandas

Första djuret som jag vek från appen WWF Together är jättepandan. Diagrammet har svårigheten simple, det vill säga enkel. Nu var det ett tag sedan jag vek det här diagrammet eller modellen, så jag kommer inte ihåg exakt vad jag tyckte om den. Baserat på diagrammet tror jag det kan vara bra om en har vikt lite innan för att inte ramla ihop i en hög av frustration.
 
 
Om du är helt nybörjare kan det vara bra att först få koll på vad alla tecken och streck betyder. En bra sida för det är Wikipediasidan för Yoshizawa-Randlett system, vilket är ett gemensamt system eller språk inom origami. Annars kan du också låna en bok om origami på biblioteket för i de allra flesta böckerna beskrivs de olika teknikerna som används inom origami. 
 
Nu vill jag inte att någon ska bli rädd, för det är ett enkelt diagram. Så testa! Om det inte blir bra på första försöket vik digrammet en gång till. Jag brukar alltid vika nya modeller ett flertal gånger innan jag är helt nöjd och bekväm med hur jag ska vika alla steg. Genom att utmana dig blir du också en bättre pappersvikare!
 
Länk till digrammet som är designat av Anita Barbour:
WWF Together - Giant Panda
 

Kommentera här: