Polka pots butterflies part. 1

Att vika på tema tycker jag är roligt och som jag berättade i ett tidigare inlägg håller jag på att vika igenom alla modeller i boken Origami butterflies av Michael G. LaFosse. Förutom att vika alla modeller har jag bestämt mig för att vika dem med prickigt papper. Så här får ni de fyra första modellerna!
 
Första modellen högst upp till vänster heter A Butterfly for Alice Gray och är en av de enklaste modellerna i boken, vilket även syns då den har få detaljer som får den att stå ut. Modellen högst upp till höger heter The Lillian och på bilden syns inte alla detaljer. Den här modellen är något svårare. 
 
Fjärilarna längst ner till vänster heter The Lillian och den modellen tycker jag desto bättre om. Den är elegant och estetiskt tilltalande samtidigt som den också är relativt enkel att vika. Tillsist har Alexander Aztec Swallowtail som ni kan se längst ner till höger. Den modellen utmanade mig rejält, men när jag läste diagrammet noggrannare gick det bättre. Trevlig modell som blir väldigt vacker!
 
 
 

Kommentera här: